Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Çocukların ve ailelerinin hayallerinin buluştuğu, akademik,sosyal ve kültürel gelişime değer veren bir okul ortamında, bireylerin gelişimini katkı sağlayan bir eğitim – öğretim hizmeti sunmak.

Misyon: Öğrencileri Mili Eğitimin amaçları doğrultusunda ,çağın gereklerine uygun olarak ortaöğretime ve geleceğe hazırlamak.

Başarılar: Öğretmenler Günü nedeniyle Diyarbakır İli genelinde yapılan resim yarışmasında Görsel Sanatlar öğretmenimiz Filiz ALTUNDAĞ 1. olmuştur. Atatürk İlköğretim Okulu olarak Beyaz Bayrak Projesi adı altında okulun temizliği hususunda gösterdiğimiz gayretlerden ötürü Beyaz Bayrak ödülünü almıştır. Çüngüş İlçesi Öğretmenler arası Masa Tenisi turnuvasında Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hatice KASAP 1., Müdür Yardımcımız Birgül BUĞDACI 3. olmuştur.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Belgegeçer - (412) 541 2041

WEB - https://cungusataturk.meb.k12.tr

Adres - KARŞIYAKA MAH. İPEK YOLU CAD. ÇÜNGÜŞ ÇOK PROGRAMLI LISESI BLOK NO 12 ÇÜNGÜŞ / DİYARBAKIR

Öğretim Şekli :Tekli öğretim.

Yerleşim Yeri - Çüngüş ilçe merkezi

Ulaşım Belediye otobüsleri ile il merkezi ve komşu ilçelerden ulaşım imkanı bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle uzaklığı 110 km. İlçe merkezinde.